ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

בראוניז אגוזי לוז

מצרכים ל-8 מנות


1. ממיסים יחד בסיר או במיקרוגל חמאה וממרח השחר אגוזי לוז.
2. מוסיפים ביצים אחת בכל פעם ומערבבים היטב.
3. מוסיפים פודינג וניל, קקאו ומלח.
4. מעבירים לתבנית ומפזרים מעל אגוזי מלך
5. אופים בחום של 170 מעלות 25 דקות ומקפיאים את התבנית
6. חותכים לקוביות לאחר ההקפאה.

מצרכים:

150 גרם חמאה
1 צנצנת ממרח קקאו ואגוזי לוז פרווה השחר העולה
1 חבילת פודינג בטעם וניל
5 כפות קקאו
קורט מלח
3 ביצים
לציפוי:
אגוזי מלך