ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

ארטיק השחר העולה

מצרכים ל-4 יחידות תבנית סיליקון למגנום, מקלות ארטיק


1. מקציפים יחד שמנת מתוקה וחלב מרוכז למסה יציבה
2. מניחים בתבנית סיליקון מעט מהמלית
3. מכניסים מקל ארטיק לתבנית
4. מניחים כף ממרח השחר על המסה ומכסים בעוד מסה
5. מקפיאים עד שהמסה קפואה
6. ממיסים שוקולד מריר עם שמן קנולה וממתינים לצינון מעט
7. מקשטים פסי שוקולד מעל הארטיק או שטובלים חצי ממנו בשוקולד.

מצרכים:

1 חבילת שמנת מתוקה
1/2 מיכל חלב מרוכז
1/2 צנצנת ממרח השחר העולה
לקישוט:
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן קנולה