ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

מגדל קרפים השחר

מצרכים ל-8 מנות (40 דק)


1. במיקסר מקציפים ביצים עם סוכר, ווניל כ- 5 דקות.
2. מוסיפים חלב וחמאה מומסת וממשיכים להקציף לדקה נוספת .
3. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד למסה אחידה.
4. משמנים מעט מחבת נון סטיק
5. מניחים כחצי מצקת מהבלילה.
6. כשמתחיל להתגבש הופכים לחצי דקה לצד השני ומסירים מהאש.
7. חוזרים על הפעולה.
8. מורחים בממרח השחר כל עלה בנפרד ומרכיבים אחד על השני.
9. את הקרפ האחרון שמרחנו מניחים מעל ומפזרים מעליו אבקת קקאו קינמון.
10. מגישים כף קצפת לצד פרוסת העוגה

מצרכים:

1 צנצנת ממרח השחר העולה

מצרכים לקרפים:
5 ביצים
2.5 כוסות קמח לבן
1 כפית תמצית וניל
30 גרם חמאה מומסת
2 כפות סוכר
2.5 כוסות חלב

להגשה:
3 כפות קקאו + כפית קינמון מעורבבים יחד ורשת פידור לאבקה.
250 מ"ל שמנת מתוקה מוקצפת לקצפת