ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

שוקופאי

מצרכים ל 8-10 יחידות


1. חוצים את הטורטיות לחצאים
2. מערבבים את ממרח השחר עם השקדים הטחונים
3. מעבירים לשקית זילוף
4. מברישים כל חצי טורטייה בביצה טרופה
5. מזלפים ממרח לאורך החלק שחתכנו במרכזו.
6. מקפלים את השוליים ומגלגלים ממש כמו סיגר.
7. מקפיאים ל- 20 דקות
8. טובלים בביצה טרופה ואז בפירורי לחם
9. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
10. מעבירים לנייר סופג ומגישים.

מצרכים:

4-5 טורטיות גדולות
שקית זילוף
1 צנצנת ממרח השחר פרווה
100 גרם שקדים טחונים
1 ביצה טרופה

לציפוי:
2 ביצים טרופות
2 כוסות פירורי לחם לבנים- פנקו
50 גרם אבקת סוכר
שמן קנולה לטיגון