ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

אמפנדס טבעוניים ומתוקים

המצרכים (עבור 6 סועדים):


אופן ההכנה:
יוצקים את ממרח השחר העולה הפרווה לתבניות סיליקון קטנות ומקפיאים שעתיים לפחות.
קורצים עיגולי בצק, מניחים את הממרח הקפוא במרכז, סוגרים לצורת חצי ירח ומהדקים עם מזלג. מחזירים למקפיא לשעה נוספת.
מטגנים במשך כ- 15 שניות מכל צד.
מגישים עם אבקת סוכר מעל.

מצרכים:

ממרח אגוזים פרווה "השחר העולה".
חבילת בצק פריך מתוק פרווה.
שמן לטיגון עמוק.
אבקת סוכר להגשה.