סמורס מתוק-מלוח
מרכיבים ל 12 מנות/יחידות:
אופן הכנת המתכון
1. מורחים חצי מהקרקרים בממרח השחר העולה, ומניחים בתוך תבנית אפייה מכוסה בנייר אפייה.
2. מניחים מעל כל קרקר מרוח בשוקולד יחידה אחת מהמרשמלו הוורוד-לבן.
3. שוב מכסים בקרקרים עם ממרח השחר העולה (ממרח כלפי מעלה).
4. מפזרים מעל את המיני מרשמלו.
5. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 220-240 מעלות צלזיוס על מצב גריל למשך מספר דקות בלבד, עד שהשוקולד נמס והמרשמלו מקבל צבע זהוב.
6. מגישים מיד ובתיאבון
מצרכים:
ממרח השחר העולה - 3/4 קופסת פלסטיק - סה"כ (375 גרם)
חטיפי קרקר מלוח - שקית (300 גרם), או פתיבר.
מרשמלו ורוד לבן - 1/2 אריזת ניילון - סה"כ (90 גרם)
מיני מרשמלו - סוכריות אווריריות בטעם וניל - 1/2 שקית - סה"כ (65 גרם)
ציוד נדרש: תבנית אפייה.
חטיפי קרקר מלוח - שקית (300 גרם), או פתיבר.
מרשמלו ורוד לבן - 1/2 אריזת ניילון - סה"כ (90 גרם)
מיני מרשמלו - סוכריות אווריריות בטעם וניל - 1/2 שקית - סה"כ (65 גרם)
ציוד נדרש: תבנית אפייה.