ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

מוס השחר – קוקוס ותותים

חומרים:

מוס השחר – קוקוס ותותיםמוס מעולה שניתן להגיש גם בכוסות. אם תשתמשו בממרח השחר פרווה תקבלו קינוח ללא מוצרי חלב שמתאים גם לאחר ארוחה בשרית.

  1. מרתיחים את קרם הקוקוס עד לרתיחה עדינה. מעבירים לקערה עם ממרח השחר ומערבבים היטב עד שנוצר קרם חלק.

  2. מעבירים למקרר לשעתיים או למקפיא לשעה עד להתמצקות של הקרם.

  3. אם אתם אוהבים טעם מודגש של קוקוס, ניתן להוסיף אחרי הערבוב כפית שבבי קוקוס.

  4. מעבירים את הקרם שהתקרר היטב למיקסר ומקציפים 2-3 דקות על מהירות בינונית עד שנוצר מוס.

  5. חוצים סופגניה, ממלאים בנדיבות ומוסיפים פרוסות של תותים. סוגרים ומגישים.

  6. ניתן לשמור את המוס במקרר ולמלא בסמוך להגשה.

צילום ומתכון: רחלי קרוט עורכת אתר foodpage

מצרכים:

2 כפות גדושות ממרח השחר
1/3 כוס (80 גרם) קרם קוקוס
3-4 תותים


ניתן להשתמש בממרח פרווה לקינוח לארוחה בשרית