מוס השחר – קוקוס ותותים
חומרים:
מוס מעולה שניתן להגיש גם בכוסות. אם תשתמשו בממרח השחר פרווה תקבלו קינוח ללא מוצרי חלב שמתאים גם לאחר ארוחה בשרית.
- מרתיחים את קרם הקוקוס עד לרתיחה עדינה. מעבירים לקערה עם ממרח השחר ומערבבים היטב עד שנוצר קרם חלק.
- מעבירים למקרר לשעתיים או למקפיא לשעה עד להתמצקות של הקרם.
- אם אתם אוהבים טעם מודגש של קוקוס, ניתן להוסיף אחרי הערבוב כפית שבבי קוקוס.
- מעבירים את הקרם שהתקרר היטב למיקסר ומקציפים 2-3 דקות על מהירות בינונית עד שנוצר מוס.
- חוצים סופגניה, ממלאים בנדיבות ומוסיפים פרוסות של תותים. סוגרים ומגישים.
- ניתן לשמור את המוס במקרר ולמלא בסמוך להגשה.
צילום ומתכון: רחלי קרוט עורכת אתר foodpage
מצרכים:
2 כפות גדושות ממרח השחר
1/3 כוס (80 גרם) קרם קוקוס
3-4 תותים
ניתן להשתמש בממרח פרווה לקינוח לארוחה בשרית
1/3 כוס (80 גרם) קרם קוקוס
3-4 תותים
ניתן להשתמש בממרח פרווה לקינוח לארוחה בשרית