קפקייק גלידה
מצרכים עבור 12 יח:
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל המרכיבים לקאפקייק עד לקבלת תערובת אחידה
2. מסדרים את הגביעים לגלידה על גבי מגש אפייה. ממלאים את הגביעים עד לחצי גובה בתערובת קאפקייק.
3. אופים במשך 17 דקות בחום של 170 מעלות. מצננים.
4. מקציפים את השמנת המתוקה, מוסיפים 1/2 כוס ממרח הנוגט אגוזים ואת הוניל, ממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים לתוך שקית זילוף עם צנתר "כוכב".
5. מזלפים על גבי הגביעים עם הקאפקייק המצונן. מקשטים עם שבבי קוקוס או סוכר צבעוני.
מצרכים:
ממרח נוגט אגוזים "השחר העולה"
12 גביעים לגלידה
400 מ''ל שמנת להקצפה
תמצית וניל
עבור הבלילה לקפקייק:
2 ביצים
1/2 כוס סוכר
1/3 כוס שמן
1/2 כוס מים חמימים
1 כוס קמח תופח
1 כף גדושה אבקת קקאו
לקישוט: שבבי קוקוס קלוי
סוכר צבעוני
12 גביעים לגלידה
400 מ''ל שמנת להקצפה
תמצית וניל
עבור הבלילה לקפקייק:
2 ביצים
1/2 כוס סוכר
1/3 כוס שמן
1/2 כוס מים חמימים
1 כוס קמח תופח
1 כף גדושה אבקת קקאו
לקישוט: שבבי קוקוס קלוי
סוכר צבעוני