בננה רול
מרכיבים עבור 6 רולים:
אופן ההכנה:
1. מכינים "דבק" - מערבבים כפית קמח עם כף מים קרים.
2. מורחים את עלה הסיגר במרכזו בממרח אגוזים פרווה "השחר העולה".
3. מניחים את חצי הבננה, מקפלים משני הקצוות ומגלגלים. מדביקים באמצעות ה"דבק" מקמח שהכנו.
4. מטגנים עד להזהבה בשמן שחומם מראש ל160 מעלות.
5. מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
מצרכים:
ממרח אגוזים פרווה "השחר העולה"
3 בבנות בשלות, חצויות
6 עלי סיגר
1 כפית קמח
אבקת סור להגשה
שמן לטיגון
3 בבנות בשלות, חצויות
6 עלי סיגר
1 כפית קמח
אבקת סור להגשה
שמן לטיגון