סופלה חם במילוי ממרח השחר העולה
מרכיבים עבור 4 מנות:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. מיקרוגל או על בן מארי ממיסים את השוקולד והחמאה, מערבבים עם הסוכר, הקמח והביצים.
3. יוצקים את הבלילה אל תוך הכלים, עד למחצית הגובה ובמרכז כל כלי מוסיפים כפית גדושה של ממרח "השחר העולה". מכסים עם הבלילה הנותרת.
4. אופים 8 דקות בתנור חומם מראש ל-220 מעלות.
מגישים מיד עם מעט אבקת סוכר מעל.
מתכון מאת פאולין שובל
מצרכים:
100 גרם שוקולד מריר
3 ביצים L
80 גרם (1/2 כוס) אבקת סוכר + כף להגשה
1 כף קמח
1 קורט מלח
50 גרם חמאה
4 כפיות ממרח "השחר העולה"
3 ביצים L
80 גרם (1/2 כוס) אבקת סוכר + כף להגשה
1 כף קמח
1 קורט מלח
50 גרם חמאה
4 כפיות ממרח "השחר העולה"