ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

סוכריות לולי-פופ מפירות יבשים וממרח השחר העולה

מרכיבים עבור כ-20 יח`:


1. משרים את הפירות היבשים במים חמים במשך 20 דקות. מסננים.
2. קולים את האגוזים. מעבירים את האגוזים למעבד מזון. מרסקים בפולסים עד לקבלת חתיכות קטנות. חצי מהכמות – שומרים בצד.
3. מוסיפים את הביסקוויטים ומרסקים היטב. מוסיפים את הפירות המסוננים, את התמצית רום וממרח השחר. מרסקים ביחד עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מוסיפים חצי מכמות הקוקוס, מערבבים. בודקים את התערובת ומוסיפים קוקוס במידת הצורך. התערובת צריכה להיות רכה, אך לא דביקה.
5. מגלגלים כדורים בגודל אגוז. מצפים באגוזים או בקוקוס ומשפדים על מקלות קינמון. מצננים במשך שעה במקרר. מגישים.
סוכריות לולי-פופ מפירות יבשים וממרח השחר העולה

מצרכים:

15 תמרים
10 תאנים יבשים
1 כוס צימוקים ופירות יבשים קצוצים דק (פפאיה, משמש)
½ כוס אגוזים קלויים (שקדים, לוז ופיסטוק)
4 כפות ממרח "השחר העולה"
½ כוס אבקת קוקוס
2 כפיות תמצית רום
10 ביסקוויטים
20 מקלות קינמון (לא חובה)