ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

בננה ספליט

6 מנות


1. בקערה מערבבים 6 כפות ממרח השחר ושמנת חמוצה
2. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה ואליה מוסיפים את בלילת השחר
3. מעבירים לתבנית ומקפיאים 5 שעות
4. פורסים את הבננות (כל אחת בצלחת נפרדת), מוסיפים כדור גלידה ואפשר גם עוד קצפת לפי הטעם.
5. מקשטים בממרח השחר בשפופרת ובאגוזי לוז
בננה ספליט

מצרכים:

6 כפות גדושות ממרח השחר העולה
6 בננות
1 שמנת מתוקה 38%
1 שמנת חמוצה 9%
ממרח השחר בשפופרת
אגוזי לוז מסוכרים