כוסות היער השחור- קינוח טבעוני
6-8 מנות
לעוגה:
1. לערבב בקערה ממרח השחר, נוזל קוקוס, סוכר, רסק תפוחים וחומץ
2. להוסיף קמח, קקאו ומלח. לערבב ולאפות בחום 180 מעלות 35 דקות
לשכבת פירות היער:
לערבב בקערה פירות, סוכר וברנדי ולהניח בצד ל20 דקות עד שהסוכר נמס
לקצפת:
לשים בקערת המערבל את קרם הקוקוס ואבקת הסוכר ולערבל לקצפת.
הכנת המנות-
לפורר את העוגה ולשים מעט בתחתית הכוסות, מעל כף פירות יער וכף קצפת ושוב שכבת עוגה, פירות יער וקצפת. ניתן לקשט בעוד מעט ממרח
מצרכים:
לשכבת העוגה:
6 כפות גדושות ממרח השחר פרווה
1 כוס נוזל קוקוס
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס רסק תפוחים ללא סוכר
2 כפות חומץ
1.5 כוסות קמח תופח
2 כפות אבקת קקאו השחר העולה
קורט מלח
לפירות היער:
1 חבילה פירות יער מופשרים עם הנוזלים
3 כפות סוכר
3 כפות ברנדי
לקצפת:
פחית קרם קוקוס מינימום 20% שומן, לאחר קירור במקרר של 12 שעות, שכבת השומן בלבד
6 כפות גדושות ממרח השחר פרווה
1 כוס נוזל קוקוס
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס רסק תפוחים ללא סוכר
2 כפות חומץ
1.5 כוסות קמח תופח
2 כפות אבקת קקאו השחר העולה
קורט מלח
לפירות היער:
1 חבילה פירות יער מופשרים עם הנוזלים
3 כפות סוכר
3 כפות ברנדי
לקצפת:
פחית קרם קוקוס מינימום 20% שומן, לאחר קירור במקרר של 12 שעות, שכבת השומן בלבד