ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

מאפינס הפתעה

מצרכים ל- 12 יחידות


1. למלא תבנית קרח בממרח השחר העולה ולהקפיא ל3 שעות
2. בעזרת מטרפה לערבב בקערה שמן, סוכר, גרידת לימון, ביצים וחלב.
3. להוסיף לבלילה כוס וחצי קמח ומלח ולערבב.
4. בקערית נפרדת לערבב סוכריות צבעוניות עם כף הקמח הנותרת ולהוסיף לבלילה.
5. בתבנית מאפינס לשים כף מהבלילה בכל שקע, להניח קוביית ממרח קפוא ומעליה כף בלילה נוספת.
6. לאפות בחום 180 מעלות 25-30 דקות. לצנן, לפזר אבקת סוכר ולהגיש
מאפינס הפתעה

מצרכים:

1/2 כוס ממרח השחר העולה (נוח במיוחד להשתמש בשפופרת)
1/2 כוס שמן (סויה, קנולה וכו`)
1 כוס סוכר
גרידת לימון מלימון 1
2 ביצים טרופות
1/2 כוס חלב
1.5 כוסות קמח תופח + כף קמח בנוסף
קורט מלח
1/4 כוס סוכריות צבעוניות