ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

חיתוכיות השחר עם שוקולד צ`יפס

תבנית 20X30

חיתוכיות השחר עם שוקולד צ`יפס
1. להוציא את החמאה מהמקרר כ 15 דקות קודם. לשים אותה במיקסר להוסיף את הסוכרים ולהקציף כשתי דקות במהירות גבוהה. להוסיף את הביצים אחת אחת ולאט, להמתין עד שהביצה נבלעת ואז להוסיף עוד ביצה.
2. כשהכל אחיד להוסיף את הקמח ולעבד לבצק דביק.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות.
4. להכין תבנית עם נייר אפייה, להרטיב את הידיים ולשטח קצת יותר מחצית מהבצק, למרוח את השחר ולפזר שוקולד צ'יפס, לשים מעל את שארית הבצק באופן שווה (להרטיב את הידיים מאוד מקל).
5. למעוך / לשטח בעדינות את הבצק באופן שווה.
6. לאפות כ 30 דקות או עד שהבצק מזהיב יפה. לקרר ולחתוך.
מתאים להקפאה.
צילום ומתכון: ניקי ב

מצרכים:

200 ג' חמאה
180 ג' סוכר (כוס פחות כף)
2 כפות סוכר חום דמררה
3 ביצים גדולות
350 ג' קמח (שתיים וחצי כוסות(
ממרח השחר העולה
חצי כוס שוקולד צ'יפס לבן