מוס השחר (טבעוני מקרם קוקוס)
5 מנות - כל מנה 190 קלוריות
1- פותחים בזהירות את פחיות הקרם הקרות, ומוציאים את החלק הקשה של הקרם בלבד לקערה.
2- מקציפים את הקרם הסמיך עד לקבלת קצפת עמידה.
3- בזהירות מקפלים את הממרח לתוך הקרם ומוסיפים את האגוזים.
4- מחלקים ל 5 כוסות קטנות ושומרים במקרר.
מתכון: שירה וסרמן
צילום: אסף אמברם
צילום: אסף אמברם
מצרכים:
2 פחיות קרם קוקוס שהיתה במקרר לפחות 24 שעות
3 כפות ממרח השחר העולה פרווה
50 גרם פקאן טבעי גרוס
3 כפות ממרח השחר העולה פרווה
50 גרם פקאן טבעי גרוס