מקפא יוגורט וממרח השחר
10 מנות - 150 קלוריות למנה
בתבנית 27/30 משטחים נייר אפיה.
שופכים בתוכו את היוגורט ומקפיאים לחצי שעה.
מוציאים מהמקפיא, מפזרים את השוקולד המומס ומעליו את האגוזים. מקפיאים לשעה.
חותכים ל 10 ריבועים שווים.
מתכון: שירה וסרמן
צילום: אסף אמברם
צילום: אסף אמברם
מצרכים:
3 יוגורטים 3 אחוז במתיקות מעודנת
3 כפות אגוזי מלך גרוסים
2 כפות ממרח השחר מומס מעט במיקרו
3 כפות אגוזי מלך גרוסים
2 כפות ממרח השחר מומס מעט במיקרו