פטיפור גנאש שוקולד תפוז - כשר לפסח
מצרכים ל-36 פטיפורים
פטיפורים מגנאש ממרח השחר תפוז במילוי ריבת חלב וריבת תות. שילוב טעמים מעניין וטעים.
אופן ההכנה
1. מניחים בקערה המתאימה למיקרוגל או בבן מארי, שוקולד מריר, שמנת מתוקה, וממרח השחר תפוז וממיסים בהדרגה עד לאיחוד החומרים, מערבבים היטב.
2. מעבירים לתבניות מסיליקון בכל מיני צורות כחצי גובה, מכניסים למקפיא כחצי שעה.
3. מוציאים מהמקפיא ממלאים עם רבע כפית ריבת חלב/ ריבת תות ומסיימים עם גנאש שוקולד תפוז.
4. מחזירים למקפיא ל-4 שעות לפחות, מגישים ומתענגים.
אופן ההכנה
1. מניחים בקערה המתאימה למיקרוגל או בבן מארי, שוקולד מריר, שמנת מתוקה, וממרח השחר תפוז וממיסים בהדרגה עד לאיחוד החומרים, מערבבים היטב.
2. מעבירים לתבניות מסיליקון בכל מיני צורות כחצי גובה, מכניסים למקפיא כחצי שעה.
3. מוציאים מהמקפיא ממלאים עם רבע כפית ריבת חלב/ ריבת תות ומסיימים עם גנאש שוקולד תפוז.
4. מחזירים למקפיא ל-4 שעות לפחות, מגישים ומתענגים.
צילום ומתכון: יפה ימין
מצרכים:
גנאש שוקולד תפוז
100 גר' שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו חתוך לקוביות
100 מ"ל שמנת מתוקה 38%
3 כפות ממרח השחר בטעם תפוז
למילוי
ריבת חלב
ריבת תות
תבניות מסיליקון
100 גר' שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו חתוך לקוביות
100 מ"ל שמנת מתוקה 38%
3 כפות ממרח השחר בטעם תפוז
למילוי
ריבת חלב
ריבת תות
תבניות מסיליקון