ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח

מצרכים ל-15-20 עוגיות

עוגיות קלות ומהירות לאירוח או להכנה עם הילדים



אופן הכנה
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. בקערה מערבבים את כל המצרכים עד שמתקבלת תערובת אחידה ונוחה לעבודה.
3. לוקחים בערך כף מהתערובת ומגלגלים בעזרת ידיים רטובות לכדור הדוק. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומהדקים ליצירת צורת עוגייה. חוזרים על התהליך עם יתר התערובת.
4. אופים 15 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות וחלקן החיצוני נהיה פריך. מוציאים מהתנור ונותנים לעוגיות להתקרר לפני שמגישים. העוגיות הכי טובות להגשה ביום ההכנה.

עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח

צילום סטילס: אפיק גבאי

מצרכים:

200 גרם (2 שקיות קטנות) קוקוס טחון
100 גרם (2 כפות גדושות מאוד) ממרח השחר העולה (אפשר גם פרווה)
3 חלבונים מביצים גודל M
30 גרם חמאה מומסת או 2 כפות שמן (קוקוס או זית או רגיל)
קורט מלח (רשות)