ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

פודינג טריקולד

15 יחידות מיני

פודינג טריקולד
אופן ההכנה:
1. שכבה כהה : לערבב חצי כוס חלב ושתי כפות קורנפלור עד שהכל אחיד.
2. לשים במחבת שמנת מתוקה, שארית החלב והסוכר לערבב על האש עד שמתחיל להתחמם, להוסיף את תערובת הקורנפלור ולערבב עד שזה מתחיל להסמיך, להוריד מהאש ולהוסיף את ממרח השחר לערבב עד שהכל אחיד.
3. להכין מראש את הכוסיות, מומלץ להעביר לכד מזיגה ולמלא את הכוסיות עד החצי, מומלץ לעבוד מהר.
להקפיא את הכוסיות לשעתיים או עד שהכל קפוא לגמרי.
4. שכבה לבנה : לערבב חצי כוס חלב ושתי כפות קורנפלור עד שהכל אחיד.
לשים במחבת שמנת, שארית החלב והסוכר לערבב על האש עד שמתחיל להתחמם, להוסיף את תערובת הקורנפלור ולערבב עד שזה מתחיל להסמיך, להוריד מהאש להוסיף את השוקולד הלבן לערבב עד שהכל אחיד.
5. למלא את הכוסיות כמעט עד הסוף ולהקפיא לשעתיים.
6. לגרד שוקולד מריר ולפזר על השכבה הלבנה, להוציא למקרר כ 40 דקות לפני ההגשה.
מתכון וצילום: ניקי ב

מצרכים:

שכבה כהה:
חצי כוס שמנת מתוקה
כוס וחצי חלב
2 כפות קורנפלור
2 כפות סוכר
2 כפות גדושות ממרח השחר העולה
שכבה בהירה:
חצי כוס שמנת מתוקה
כוס וחצי חלב
2 כפות קורנפלור
2 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
100 ג' שוקולד לבן