3 דרכים להכין ציפוי שוקולד וממרח השחר
מצרכים לציפוי עוגה גדולה אחת
אופן הכנה 1:
מחממים את השמנת בסיר קטן, עד שהיא מגיעה לסף רתיחה. שמים את השוקולד והממרח בקערה ויוצקים עליהם את השמנת החמימה. מערבבים עד להמסה.
אופן הכנה 2:
שמים בסיר קטן את כל המצרכים, ומחממים מעל להבה נמוכה תוך ערבוב מתמיד, עד שכל המצרכים מתאחדים לתערובת אחידה ומבריקה.
אופן הכנה 3:
שמים את כל המצרכים בקערה ושמים במיקרוגל. מפעילים בפולסים של 20 שניות. בין הפעלה להפעלה מערבבים עד שהשוקולדים נמסו לחלוטין והתקבל מרקם חלק ומבריק (בערך 3 הפעלות).
צילום סטילס: אפיק גבאי
מצרכים:
200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
250 מ"ל שמנת מתוקה
כפית גדושה ממרח השחר העולה
250 מ"ל שמנת מתוקה
כפית גדושה ממרח השחר העולה