ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

3 דרכים להכין ציפוי שוקולד וממרח השחר

מצרכים לציפוי עוגה גדולה אחת



אופן הכנה 1:
מחממים את השמנת בסיר קטן, עד שהיא מגיעה לסף רתיחה. שמים את השוקולד והממרח בקערה ויוצקים עליהם את השמנת החמימה. מערבבים עד להמסה.

אופן הכנה 2:
שמים בסיר קטן את כל המצרכים, ומחממים מעל להבה נמוכה תוך ערבוב מתמיד, עד שכל המצרכים מתאחדים לתערובת אחידה ומבריקה.

אופן הכנה 3:
שמים את כל המצרכים בקערה ושמים במיקרוגל. מפעילים בפולסים של 20 שניות. בין הפעלה להפעלה מערבבים עד שהשוקולדים נמסו לחלוטין והתקבל מרקם חלק ומבריק (בערך 3 הפעלות).

3 דרכים להכין ציפוי שוקולד וממרח השחר

צילום סטילס: אפיק גבאי

מצרכים:

200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
250 מ"ל שמנת מתוקה
כפית גדושה ממרח השחר העולה