"קרואסון" ממרח השחר בבצק עלים או מלאווח
מצרכים ל-12 יחידות
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מניחים את המלאווח על משטח עבודה עם נייר אפייה ונותנים לו להפשיר מעט. חותכים לשישיות עם סכין או גלגלת פיצה. מפזרים את החתיכות על נייר האפייה.
בעזרת שפופרת הממרח, מזלפים 2 שורות ממרח בחלק הרחב של כל חתיכת מלאווח. מגלגלים את פיסות המלאווח מהצד הרחב אל השפיץ, ליצור צורת רוגלך. אם פיסות המלאווח הפרישו יותר מדי והן לא נוחות לעבודה, מחזירים למקפיא למספר דקות עד שהוא מתקשה מעט.
אופים 13-15 דקות, עד הזהבה. מגישים מיד.
צילום סטילס: אפיק גבאי
מצרכים:
2 מלאווחים
1 שפופרת ממרח השחר
1 שפופרת ממרח השחר