ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

בראוניז הפתעות- פרווה

מצרכים לתבנית בגודל 16X20



מחממים תנור ל-160 מעלות.
מערבבים בקערה את הממרח, הביצים, הקקאו והקמח לבלילה אחידה.
משמנים תבנית ויוצקים את התערובת. מפזרים תוספות שאוהבים (בייגלה, מרשמלו, עדשי שוקולד, שברי עוגיות, אגוזים, שקדים וכדומה)
אופים 18-20 דקות, עד שפני השטח של הבראוניז מתחילים להתבקע (חשוב לא לאפות יותר מדי כדי שישאר עסיסי).
מוציאים ונותנים לבראוניז להתקרר, ואז פורסים ל-9-12 חתיכות.

בראוניז הפתעות- פרווה

צילום סטילס: אפיק גבאי

מצרכים:

4 כפות (200 גרם) ממרח השחר העולה פרווה
2 ביצים
כפית גדושה אבקת קקאו השחר העולה
קורט מלח (לא חובה)
1/2 כוס (70 גרם) קמח רגיל

תוספות: בייגלה/אגוזים/מרשמלו