כדורי שוקולד
מצרכים ל-20 כדורים
מועכים את הביסקוויטים לפירורים גסים, שמים את הפירורים בקערה ומוסיפים אליה את הממרח והחלב.
מערבבים היטב לתערובת אחידה, ומעבירים את התערובת לקירור של שעתיים לפחות.
שמים את הקוקוס בקופסה קטנה. יוצרים כדורים קטנים מהתערובת.
שמים מעט כדורים בקופסה, סוגרים ומנערים בעדינות לציפוי.
חוזרים על הפעולה עם שאר הכדורים. מגישים או שומרים בקירור ארבעה ימים.
ניתן לצפות באבקת קקאו, סוכריות צבעוניות, פירורי בייגלה או אגוזים.
צילום סטילס: אפיק גבאי
מצרכים:
150 גרם (25-30 יחידות) ביסקוויטים
150 גרם (3 כפות גדושות מאוד) ממרח השחר העולה
1/4 כוס (60 מ"ל) חלב או מים
100 גרם קוקוס טחון, לציפוי
150 גרם (3 כפות גדושות מאוד) ממרח השחר העולה
1/4 כוס (60 מ"ל) חלב או מים
100 גרם קוקוס טחון, לציפוי