ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

מוס שוקולד

מצרכים ל 3-4 מנות בכוסות אישיות



בקערה או כוס מדידה גבוהה מקציפים יחד את גבינת השמנת והשמנת המתוקה בעזרת מקציף חשמלי על מהירות גבוהה, בערך 2 דקות או עד שמתקבל קצף יציב.
שמים את הממרח בקערה נפרדת. מעבירים אליו שליש מתערובת הקצף ומערבבים, ואז מעבירים את שאר הקצף ומקפלים בעזרן לקקן (מרית גומי) בתנועות עדינות עד שמתקבלת תערובת אחידה ואוורירית.
מחלקים את התערובת בין כוסות הגשה ומעבירים למקרר ל-3 שעות או עד התייצבות (מומלץ למשך הלילה).
בהגשה אפשר לגרר מעל שוקולד מריר או לפזר אבקת סוכר

מוס שוקולד

צילום סטילס: אפיק גבאי

מצרכים:

1/2 כוס (125 מ"ל) שמנת מתוקה
1/2 חבילה (125 גרם) גבינת שמנת 25% ומעלה
2 כפות גדושות מאוד (100 גרם) ממרח השחר העולה