ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

עוגיות השחר נימוחות

מצרכים ל-12 עוגיות

3 מרכיבים בלבד ויש לכם עוגיות ממכרות


אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה מערבבים את כל המצרכים לתערובת אחידה וחלקה.
מניחים כפיות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה, עם מרווחים (העוגיות מתרחבות באפייה). אם רוצים, מפזרים מעט מלח גס (2-3 גרגרים) מעל כל עוגיה.
אופים 9 דקות, עד שהעוגיות מתנפחות ומקבלות מראה סדוק.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד כ 10 דקות על מנת שהעוגיות יתייצבו והשוליים יעשו פריכים.
מחלצים מנייר האפייה ומגישים, ניתן לשמור בקופסה במקרר עד ארבעה ימים.

עוגיות השחר נימוחות

צילום סטילס: אפיק גבאי

מצרכים:

3 כפות (150 גרם) ממרח השחר העולה
1 ביצה
40 גרם (כף גדושה מאוד) קמח תופח
קורט מלח גס (לא חובה)