עוגיות השחר נימוחות
מצרכים ל-12 עוגיות
3 מרכיבים בלבד ויש לכם עוגיות ממכרות
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה מערבבים את כל המצרכים לתערובת אחידה וחלקה.
מניחים כפיות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה, עם מרווחים (העוגיות מתרחבות באפייה). אם רוצים, מפזרים מעט מלח גס (2-3 גרגרים) מעל כל עוגיה.
אופים 9 דקות, עד שהעוגיות מתנפחות ומקבלות מראה סדוק.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד כ 10 דקות על מנת שהעוגיות יתייצבו והשוליים יעשו פריכים.
מחלצים מנייר האפייה ומגישים, ניתן לשמור בקופסה במקרר עד ארבעה ימים.
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה מערבבים את כל המצרכים לתערובת אחידה וחלקה.
מניחים כפיות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה, עם מרווחים (העוגיות מתרחבות באפייה). אם רוצים, מפזרים מעט מלח גס (2-3 גרגרים) מעל כל עוגיה.
אופים 9 דקות, עד שהעוגיות מתנפחות ומקבלות מראה סדוק.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד כ 10 דקות על מנת שהעוגיות יתייצבו והשוליים יעשו פריכים.
מחלצים מנייר האפייה ומגישים, ניתן לשמור בקופסה במקרר עד ארבעה ימים.
צילום סטילס: אפיק גבאי
מצרכים:
3 כפות (150 גרם) ממרח השחר העולה
1 ביצה
40 גרם (כף גדושה מאוד) קמח תופח
קורט מלח גס (לא חובה)
1 ביצה
40 גרם (כף גדושה מאוד) קמח תופח
קורט מלח גס (לא חובה)