חטיפי בצק שמרים במילוי ממרח השחר העולה
מצרכים
חטיפים ממכרים לגדולים ולקטנים. מתכון של ניקי ב
אופן ההכנה:
בקערה גדולה לערבב את כל המצרכים, לכסות במגבת נקיה ולהתפיח במקום חמים כ30 דקות.
לחלק את הבצק ל 7 חתיכות, לרדד כל חלק למלבן , לשים בחלק העליון את הממרח ולכסות עם החצי השני. להדק עם היד כמה שיותר דק.
לחמם מעט שמן במחבת ולטגן משני הצדדים עד שמזהיב, לחתוך לקוביות או לאכול כמו שזה
אופן ההכנה:
בקערה גדולה לערבב את כל המצרכים, לכסות במגבת נקיה ולהתפיח במקום חמים כ30 דקות.
לחלק את הבצק ל 7 חתיכות, לרדד כל חלק למלבן , לשים בחלק העליון את הממרח ולכסות עם החצי השני. להדק עם היד כמה שיותר דק.
לחמם מעט שמן במחבת ולטגן משני הצדדים עד שמזהיב, לחתוך לקוביות או לאכול כמו שזה
מצרכים:
300 גרם קמח תופח (2 כוסות + 2 כפות)
1/3 שקית שמרים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ"ל מים חמים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
ממרח השחר העולה
1/3 שקית שמרים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ"ל מים חמים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
ממרח השחר העולה