גלידת השחר משני מרכיבים בלבד
מצרכים ל-10-12 מנות קטנות
אופן הכנה
1. שמים את הממרח בקערה ומוסיפים את השמנת. בעזרת מטרף חשמלי טורפים היטב לתערובת אחידה, בערך דקה.
2. מקפיאים שלוש שעות, עד שהתערובת מתייצבת והופכת לגלידה רכה ונוחה להגשה.
3. טיפ: את התערובת ניתן למזוג לתבניות סיליקון עם צורות קטנות ולהקפיא לקבלת גלידוניות השחר העולה.
טיפ נוסף: כדי לחסוך כלים, ניתן להכין את הגלידה בצנצנת השחר 1 ק"ג ריקה, שנותר בה 200 גרם ממרח, להוסיף את השמנת ולהכין לפי המתכון (כמו בסרטון)
4. שימו לב: בהקפאה ממושכת התערובת נהיית קשה ויותר, במקרה כזה מומלץ להעביר אותה למקרר או להוציא מהפריזר להפשרה קלה לפני שמגישים.
צילום סטילס: אפיק גבאי
מצרכים:
200 גרם ממרח השחר העולה
300 מ"ל (כוס ורבע) שמנת מתוקה