ניו יורק ציז קייק, נוגט אגוזים ומרקחת דובדבנים נוגט אגוזים
רשימת חומרים לתבנית עגולה מס. 26:
- לקלתית: טוחנים את הביסקווטים, הפקאן והסוכר לפירורים דקים. מוסיפים את החמאה וממרח הנוגט ומערבבים לתערובת פירורים לחה.
- משמנים תבנית עגולה בקוטר 26 ומהדקים את הפירורים לתחתית ולדפנות ויוצרים קלתית אחידה. מקררים.
- למלית: מקציפים את הביצים והסוכר לקצף תפוח.
- מערבבים ממרח נוגט עם שמנת מתוקה ומערבבים היטב.
- מערבבים את גבינת השמנת והגבינה הלבנה, מוסיפים את לביצים תוך כדי ערבול.
- מוסיפים את תערובת הנוגט לתערובת הגבינה ומערבבים לקרם אחיד.
- יוצקים את המלית על פני הקלתית הקרה ואופים בתנור בחום נמוך (165 מעלות) במשך כשעה עד שפני העוגה זהובים והיא מעט רוטטת במרכזה.
- מוציאים מהמקרר ומצננים מעט.
- לציפוי: מערבבים את כל מרכיב הציפוי, יוצקים מעל העוגה האפויה ואופים בתנור במשך כ-8 דקות נוספות
- מקררים 4 שעות לפחות לפני ההגשה.
מצרכים:
קלתית:
250 גרם ביסקוויטים
1 כוס אגוזים (פקאן או מלך)
1/4 כוס סוכר
50 גרם חמאה רכה
2 כפות ממרח נוגט אגוזים
4 כפות מרקחת דובדבנים (ללא תוספת סוכר)
למלית:
4 ביצים
1/2 כוס סוכר
3 כפות ממרח נוגט אגוזים
3/4 כוס שמנת מתוקה
1 גביע גבינת שמנת (225 גרם)
200 גרם גבינה לבנה 9%
לציפוי:
2 גביעי שמנת חמוצה
3 כפות סוכר
מעט גרגירי וניל
250 גרם ביסקוויטים
1 כוס אגוזים (פקאן או מלך)
1/4 כוס סוכר
50 גרם חמאה רכה
2 כפות ממרח נוגט אגוזים
4 כפות מרקחת דובדבנים (ללא תוספת סוכר)
למלית:
4 ביצים
1/2 כוס סוכר
3 כפות ממרח נוגט אגוזים
3/4 כוס שמנת מתוקה
1 גביע גבינת שמנת (225 גרם)
200 גרם גבינה לבנה 9%
לציפוי:
2 גביעי שמנת חמוצה
3 כפות סוכר
מעט גרגירי וניל