פאי שוקולד אגוזים ונוגט
רשימת חומרים לתבנית פאי בקוטר 26:
- לבצק: במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את כל המרכיבים למעט המים, אם יש תורך מטפטפים מעט מים ומעבדים רק עד שנוצר בצק פירורי.
- עוטפים ביריעת ניילון ומצננים כ-20 דקות.
- על משטח מקומח, מרדדים ומצפים תחתית ודפנות של תבנית פאי.
- לפאדג': ממיסים בקערה אחת במיקרו חמאה, שוקולד מריר, ממרח אגוזים וסוכר (יש לשים לב להפעיל את המיקרו ל-30 שניות בכל פעם כדי לא להלהיט את החומרים יתר על המידה).
- מערבבים היטב לעיסה אחידה.
- מוסיפים ביצים ומערבבים היטב. מוסיפים קמח תופח ומערבבים היטב. יוצקים מעל תחתית הבצק.
- מחממים מעט את ממרח הנוגט אגוזים כך שיהפך דליל. יוצקים מעל העוגה ויוצרים דוגמת שייש בעזרת חוד של סכין.
- אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות, בחלקו התחתון של התנור במשך כ-25/30 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עטוף פירורים לחים.
מצרכים:
לבצק הפריך:
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
2 כפות גדושות קקאו
1/4 כוס סוכר
1 כוס גדושה קמח
כמה טיפות מים קרים לפי הצורך
למילוי פאדג':
100 גרם חמאה
100 גרם שוקולד מריר שבור לחתיכות
3 כפות גדושות ממרח אגוזים
1/3 כוס סוכר
3 ביצים
3/4 כוס קמח תופח
3 כפות גדושות ממרח נוגט אגוזים
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
2 כפות גדושות קקאו
1/4 כוס סוכר
1 כוס גדושה קמח
כמה טיפות מים קרים לפי הצורך
למילוי פאדג':
100 גרם חמאה
100 גרם שוקולד מריר שבור לחתיכות
3 כפות גדושות ממרח אגוזים
1/3 כוס סוכר
3 ביצים
3/4 כוס קמח תופח
3 כפות גדושות ממרח נוגט אגוזים