ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

פאי שוקולד אגוזים ונוגט

רשימת חומרים לתבנית פאי בקוטר 26:

פאי שוקולד אגוזים ונוגט

  1. לבצק: במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את כל המרכיבים למעט המים, אם יש תורך מטפטפים מעט מים ומעבדים רק עד שנוצר בצק פירורי.

  2. עוטפים ביריעת ניילון ומצננים כ-20 דקות.

  3. על משטח מקומח, מרדדים ומצפים תחתית ודפנות של תבנית פאי.

  4. לפאדג': ממיסים בקערה אחת במיקרו חמאה, שוקולד מריר, ממרח אגוזים וסוכר (יש לשים לב להפעיל את המיקרו ל-30 שניות בכל פעם כדי לא להלהיט את החומרים יתר על המידה).

  5. מערבבים היטב לעיסה אחידה.

  6. מוסיפים ביצים ומערבבים היטב. מוסיפים קמח תופח ומערבבים היטב. יוצקים מעל תחתית הבצק.

  7. מחממים מעט את ממרח הנוגט אגוזים כך שיהפך דליל. יוצקים מעל העוגה ויוצרים דוגמת שייש בעזרת חוד של סכין.

  8. אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות, בחלקו התחתון של התנור במשך כ-25/30 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עטוף פירורים לחים.

מצרכים:

לבצק הפריך:
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
2 כפות גדושות קקאו
1/4 כוס סוכר
1 כוס גדושה קמח
כמה טיפות מים קרים לפי הצורך

למילוי פאדג':
100 גרם חמאה
100 גרם שוקולד מריר שבור לחתיכות
3 כפות גדושות ממרח אגוזים
1/3 כוס סוכר
3 ביצים
3/4 כוס קמח תופח
3 כפות גדושות ממרח נוגט אגוזים