ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

קרם השחר – פירות יער

מצרכים:

קרם השחר – פירות יער

  1. בסיר קטן מניחים את פירות היער והשמנת ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים על אש נמוכה עד שפירות היער מתרככים והשמנת הופכת את צבעה לורוד.

  2. מעבירים למעבד מזון או בלנדר סטיק וטוחנים את השמנת עם פירות היער. אם אתם מעדיפים מרקם עדין של פירות יער במילוי שלכם, פשוט תמעכו את הפירות עם מזלג ולא במעבד מזון.

  3. בקערה קטנה מערבבים את ממרח השחר עם השמנת והפירות שנטחנו (או נמעכו במזלג) ומערבבים היטב עד שנוצר קרם.

  4. ממלאים את הסופגניה ומגישים עם פירות יער בצד.

צילום ומתכון: רחלי קרוט עורכת אתר foodpage

מצרכים:

6-7 פטל / אוכמניות או מיקס מעורב של פירות יער קפואים
4 כפות שמנת מתוקה
2 כפות ממרח השחר