נוגט אגוזים – קפה
חומרים:
- מחממים מעט בסיר קטן את השמנת עם הנס קפה עד שהקפה כמעט נמס.
- מעבירים לקערה ומוסיפים את ממרח הנוגט והקינמון.
- מערבבים היטב עד שנוצר רוטב חלק.
- למי שאוהב טעם מודגש של קפה, אפשר להכין עם כפית נס קפה ולהוסיף מעט ליקר קפה.
צילום ומתכון: רחלי קרוט עורכת אתר foodpage
מצרכים:
כפות ממרח השחר נוגט אגוזים
1/2 כפית (או יותר למי שאוהב) נס קפה
4 כפות שמנת מתוקה
מעט קינמון
1/2 כפית (או יותר למי שאוהב) נס קפה
4 כפות שמנת מתוקה
מעט קינמון