ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

נוגט אגוזים – קפה

חומרים:

נוגט אגוזים – קפה

  1. מחממים מעט בסיר קטן את השמנת עם הנס קפה עד שהקפה כמעט נמס.

  2. מעבירים לקערה ומוסיפים את ממרח הנוגט והקינמון.

  3. מערבבים היטב עד שנוצר רוטב חלק.

  4. למי שאוהב טעם מודגש של קפה, אפשר להכין עם כפית נס קפה ולהוסיף מעט ליקר קפה.

צילום ומתכון: רחלי קרוט עורכת אתר foodpage

מצרכים:

כפות ממרח השחר נוגט אגוזים
1/2 כפית (או יותר למי שאוהב) נס קפה
4 כפות שמנת מתוקה
מעט קינמון