ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

בראוניס עם עדשים צבעוניות

לתבנית 30X20 ס"מ

בראוניס עם עדשים צבעוניות

  1. ממיסים בהדרגה, במיקרוגל, את הממרח, החמאה והסוכר. מערבבים לקרם חלק ומבריק. מוסיפים את הביצים, זו אחר זו, ומערבבים היטב לאחר כל הוספה. מנפים לקערה את הקמח ואבקת הקקאו ומערבבים בתנועות קיפול לקבלת עיסה אחידה.

  2. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש ל־170 מעלות. מוציאים, מפזרים את סוכריות העדשים ואופים עוד כ-12 דקות (להיזהר מאפיית יתר, הבראוניס צריכים להיות רכים).

  3. מוציאים, מצננים, חותכים לקוביות ומגישים.

מתכון - עמית דונסקוי
צילום - כפיר חרבי

מצרכים:

400 גרם ממרח השחר העולה
250 גרם חמאה
1/2 2 (500 גרם) כוסות סוכר
6 ביצים
3 כפות אבקת קקאו (לא שוקולית!)
1 כוס (140 גרם) קמח
1/2 כוס סוכריות עדשים קטנות