ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

נוגט אגוזים – פיסטוקים

חומרים:

נוגט אגוזים – פיסטוקים

  1. טוחנים את הפיסטוקים או קוצצים דק עם סכין. משאירים 2-3 פיסטוקים בצד לקישוט.

  2. מערבבים את ממרח הנוגט אגוזים עם השמנת והמחית עד שנוצר קרם חלק. מוסיפים את הפיסטוקים הקצוצים ומערבבים.

  3. ממלאים את הסופגניה ומקשטים בפיסטוקים קצוצים גס מלמעלה (משאירים תלולית ממרח מעל הסופגניה כדי שהפיסטוקים ידבקו).

צילום ומתכון: רחלי קרוט עורכת אתר foodpage

מצרכים:

2 כפות ממרח נוגט אגוזים השחר
1/2 כפית מחית פיסטוקים (לא חובה)
12-15 פיסטוקים, קלופים ולא קלויים
3 כפות שמנת מתוקה