השחר – דובדבני אמרנה
חומרים:
- קוצצים גס את הדובדבנים.
- בקערה קטנה מערבבים את ממרח השחר, הליקר ומיץ הדובדבנים עד שנוצר רוטב חלק.
- מוסיפים את הדובדבנים הקצוצים ומערבבים.
- למי שאין דובדבני אמרנה (מומלץ) ניתן להשתמש גם בדובדבנים חמוצים.
- המטבל נהדר גם כקרם לעוגה – משדרג כל בחושה לקינוח מדהים.
צילום ומתכון: רחלי קרוט עורכת אתר foodpage
מצרכים:
2 כפות ממרח השחר העולה
2 כפות ליקר דובדבנים
5-6 דובדבני אמרנה
2 כפות ממיץ הדובדבנים
2 כפות ליקר דובדבנים
5-6 דובדבני אמרנה
2 כפות ממיץ הדובדבנים