ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

השחר – דובדבני אמרנה

חומרים:

השחר – דובדבני אמרנה

  1. קוצצים גס את הדובדבנים.

  2. בקערה קטנה מערבבים את ממרח השחר, הליקר ומיץ הדובדבנים עד שנוצר רוטב חלק.

  3. מוסיפים את הדובדבנים הקצוצים ומערבבים.

  4. למי שאין דובדבני אמרנה (מומלץ) ניתן להשתמש גם בדובדבנים חמוצים.

  5. המטבל נהדר גם כקרם לעוגה – משדרג כל בחושה לקינוח מדהים.

צילום ומתכון: רחלי קרוט עורכת אתר foodpage

מצרכים:

2 כפות ממרח השחר העולה
2 כפות ליקר דובדבנים
5-6 דובדבני אמרנה
2 כפות ממיץ הדובדבנים