ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

השחר – אגוזים

חומרים:

השחר – אגוזים

  1. שמים את הממרח בקערה ומוסיפים את השמנת. מערבבים היטב עד שנוצר רוטב חלק. בהתחלה זה יראה כאילו 2 המצרכים לא מתחברים, כמה שניות של סבלנות וזה מסתדר.

  2. אם אין לכם ממרח נוגט, תשתמשו בממרח השחר הרגיל + כפית אבקת נוגט (להשיג בחנויות אפייה מתמחות).

  3. מוסיפים את הברס, מערבבים ומגישים לצד צ'ורוס או טובלים ברוטב סופגניות קטנות.

  4. אין לכם ברס? השתמשו בבוטנים קצוצים גס (לא ממולחים) או אגוזי לוז קלויים וקצוצים.

צילום ומתכון: רחלי קרוט עורכת אתר foodpage

מצרכים:

2 כפות גדושות ממרח השחר אגוזים ונוגט אגוזים (מגיע באריזה אחת)
5 כפות שמנת מתוקה
כפית ברס (אגוזי לוז מקורמלים וקצוצים גס – קונים מוכן בחנויות מתמחות)