השחר – אגוזים
חומרים:
- שמים את הממרח בקערה ומוסיפים את השמנת. מערבבים היטב עד שנוצר רוטב חלק. בהתחלה זה יראה כאילו 2 המצרכים לא מתחברים, כמה שניות של סבלנות וזה מסתדר.
- אם אין לכם ממרח נוגט, תשתמשו בממרח השחר הרגיל + כפית אבקת נוגט (להשיג בחנויות אפייה מתמחות).
- מוסיפים את הברס, מערבבים ומגישים לצד צ'ורוס או טובלים ברוטב סופגניות קטנות.
- אין לכם ברס? השתמשו בבוטנים קצוצים גס (לא ממולחים) או אגוזי לוז קלויים וקצוצים.
צילום ומתכון: רחלי קרוט עורכת אתר foodpage
מצרכים:
2 כפות גדושות ממרח השחר אגוזים ונוגט אגוזים (מגיע באריזה אחת)
5 כפות שמנת מתוקה
כפית ברס (אגוזי לוז מקורמלים וקצוצים גס – קונים מוכן בחנויות מתמחות)
5 כפות שמנת מתוקה
כפית ברס (אגוזי לוז מקורמלים וקצוצים גס – קונים מוכן בחנויות מתמחות)