קראנץ' פילו עם ממרח השחר
קינוח ב-5 דקות עבודה, מינימום מצרכים, מרשים וכל כך טעים וקריספיי - 2 רולדות
מורחים דף פילו בחמאה מומסת ומניחים מעליו דף נוסף.
חוזרים על הפעולה (3 דפים)
מורחים שכבה דקה ואחידה של ממרח השחר,
מפזרים מעל אגוזים.
מניחים שוב דף פילו, חמאה, דף פילו (סך הכל 2 שכבות פילו)
מורחים שוב בממרח, אגוזים ועוד 3 שכבות פילו מעל.
מגלגלים לרולדה. חשוב לעבוד מהר שהעלים לא יתייבשו.
חותכים כל רולדה לחצי וקולעים לקראנץ' בעדינות.
מכניסים את הרולדות לתנור שחומם ל-180 מעלות כ-20-30 דקות עד שהרולדה שחומה מאוד.
מפדרים באבקת סוכר ונהנים מביס מושלם!
ניתן להכין אפילו יום קודם ולחמם בתנור לפני ההגשה (החימום מחזיר את הפילו להיות קריספי)
מתכון: שירן מתיתיהו
מצרכים:
חבילת דפי פילו
150 גרם חמאה מומסת
קופסת ממרח השחר
אגוזי לוז קצוצים דק (לא חובה)
אבקת סוכר לקישוט
150 גרם חמאה מומסת
קופסת ממרח השחר
אגוזי לוז קצוצים דק (לא חובה)
אבקת סוכר לקישוט