עוגת גבינה באסקית השחר מצופה בקצפת
עוגת סופ"ש חלומית! והכי פשוטה בעולם (הכל בקערה ולתנור) בקוטר 20
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מערבבים את גבינת השמנת עם ממרח השחר וסוכר.
מוסיפים ביצים אחת אחרי השנייה ומערבבים.
מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים לאיחוד.
מרפדים תבנית ג'חנון ב-2 ניירות אפייה.
שופכים פנימה את הבלילה.
מכניסים לתנור ל-40 דקות.
העוגה מוכנה כשהיא שחומה על גבול שרופה למעלה וממש רוטטת כאילו היא לא מוכנה, אבל היא מתייצבת בקירור.
מצננים לגמרי במקרר לפחות 4 שעות.
היא מושלמת כמו שהיא אבל אפשר לשדרג עם קצפת.
מכינים קצפת מ-350 מ"ל שמנת מתוקה, 2 כפות פודינג וניל וכפית תמצית / מחית וניל. מקציפים הכל יחד לקרם יציב.
מצפים את העוגה.
מגרדים עם קולפן שוקולד חלב / מריר לקישוט תלתלי שוקולד.
פורסים ונהנים מביס מושלם!
תהנו.
מתכון: שירן מתיתיהו
מצרכים:
800 גרם גבינת שמנת רצוי 30%
אבל אפשר גם גבינת שמנת רזה.
חצי מיכל ממרח השחר (250 גרם)
כוס סוכר לבן (200 גרם)
6 ביצים L
400 מ"ל שמנת מתוקה
4 כפות קורנפלור (40 גרם)
אבל אפשר גם גבינת שמנת רזה.
חצי מיכל ממרח השחר (250 גרם)
כוס סוכר לבן (200 גרם)
6 ביצים L
400 מ"ל שמנת מתוקה
4 כפות קורנפלור (40 גרם)