עוגת גבינה השחר ללא אפייה
1. מרסקים את הביסקוויטים במעבד מזון
2. מוסיפים את החמאה המומסת וממרח השחר ומערבבים ביחד לבלילה אחידה
3. מצפים תבנית בנייר אפייה
4. משטחים את פירורי הביסקוויטים בתבנית, מהדקים את הפירורים לתבנית
5. יוצרים מסביב לתבנית "חומה" של פירורי ביסקוויטים
6. מעבירים את העוגה לקירור במקרר
7. בקערה שמים את הגבינות עם הסוכר וסוכר הוניל ומקציפים לבלילה אחידה
8. מוסיפים את ממרח השחר ומערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה
9. מקציפים את השמנת המתוקה לקצף אוורירי
10. מוסיפים את תערובת ממרח השחר עם הגבינות לקצפת ומערבבים הכל ביחד
11. מוציאים את העוגה מהמקרר ויוצקים את הבלילה על הביסקוויטים
12. מעבירים את העוגה למקרר לפחות 6 שעות או לילה במקפיא
גאנש שוקולד
1. יוצקים לסיר שמנת מתוקה, כשהשמנת רתחה, סוגרים את האש.
2. מוסיפים ממרח השחר לשמנת ומערבבים הכל ביחד לבלילה כהה. מעבירים את הגאנש למספר שעות למקרר
3. כשהעוגה קרה, יוצקים את הגאנש על העוגה ומחזירים למקרר עד להגשה. בתיאבון!
הוראות כלליות
ניתן לשמור את העוגה בהקפאה עד להגשה, כשעה לפני ההגשה להעביר למקרר
מאת: סוויט דולי
מצרכים:
בסיס העוגה
- 200 גרם ביסקוויטים
- 100 גרם חמאה
- 1 כוס ממרח "השחר"
שכבת גבינה שוקולד
- 500 גרם גבינת שמנת 30%
- 500 מל' שמנת מתוקה להקצפה
- 1 כוס אבקת סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 2 כוסות ממרח "השחר"
גאנש שוקולד
- 250 מל שמנת מתוקה להקצפה
- כוס וחצי ממרח "השחר"
- 200 גרם ביסקוויטים
- 100 גרם חמאה
- 1 כוס ממרח "השחר"
שכבת גבינה שוקולד
- 500 גרם גבינת שמנת 30%
- 500 מל' שמנת מתוקה להקצפה
- 1 כוס אבקת סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 2 כוסות ממרח "השחר"
גאנש שוקולד
- 250 מל שמנת מתוקה להקצפה
- כוס וחצי ממרח "השחר"