ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

קינוח גבינה והשחר

עוגת גבינה והשחר ב-10 דקות


אופן ההכנה
- מכניסים את הקורנפלקס לתוך שקית אוכל ובעזרת מערוך מרסקים לפירורים קטנים. מוצאים מהשקית ומעבירים לקערה. מוסיפים ממרח השחר ומערבבים היטב עד שכל הקורנפלקס מצופה בשוקולד (אפשר להוסיף ממרח במידת הצורך).
- יוצקים כמות של כפית מהתערובת לכל מאפינס ומשטחים בתחתית.
- בקערה חדשה מקציפים את השמנת המתוקה, סוכר ואינסטנט פודינג עד לקצפת יציבה. מוסיפים את הגבינה הלבנה ומקציפים במשך כחצי דקה נוספת לאיחוד החומרים. יוצקים את קרם הגבינה על תערובת השוקולד ומשטחים לגובה אחיד.
- מפזרים מעל קישוטי שוקולד (לא חובה).
- מכסים ושומרים במקרר או במקפיא.
צילום ומתכון: אפרת סיאצ'י מתכונים ב-10 דקות

מצרכים:

תבנית מאפינס
תחתית:
3 כוסות קורנפלקס תירס רגיל
3 כפות גדושות של ממרח השחר
קרם גבינה:
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
2 כפות סוכר לבן
3 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל
3 כפות גדושות גבינה לבנה 5% או 9%
לקישוט (לא חובה): שוקולד מגורד, תלתלי שוקולד, פניני שוקולד