כדורי השחר
כדורי השחר ב-3 מרכיבים.
אופן ההכנה
- מערבבים בקערה את השמנת עם ממרח השחר עד לתערובת חלקה.
- מוסיפים את פירורי הביסקוויטים ומערבבים עד לתערובת אחידה.
- בעזרת הידיים יוצרים כדורים ומגלגלים בקוקוס/סוכריות צבעוניות.
*שומרים במקרר (הכדורים מתייצבים אחרי כשעה במקרר).
מאת: אפרת סיאצ'י
מצרכים:
150 גר' פתי-בר מפוררים
60 מ"ל (רבע כוס) שמנת להקצפה או בישול
3 כפות גדושות ממרח השחר
לציפוי (לא חובה)
קוקוס טחון ו/או סוכריות צבעוניות
60 מ"ל (רבע כוס) שמנת להקצפה או בישול
3 כפות גדושות ממרח השחר
לציפוי (לא חובה)
קוקוס טחון ו/או סוכריות צבעוניות