סופגניות צ'ורוס עם מטבלים מושלמים
חומרים:
- מניחים בסיר את המים, החמאה, הסוכר והמלח. מעבירים לרתיחה עדינה עד שהחמאה נמסה לגמרי.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים נמרצות עם כף מעץ עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר, בערך 2 דקות.
- מורידים מהאש ומעבירים לקערה מיקסר עם וו גיטרה. מניחים לבצק לנוח בקערה 5 דקות.
- מפעילים את המיקסר על מהירות בינונית ומוסיפים את הביצים, בכל פעם ביצה אחת עד שהן נטמעות היטב בבצק והוא הופך רק ודביק.
- מחממים שמן עמוק בסיר. איך יודעים שהשמן חם מספיק? מכניסים ידית של כף מעץ לשמן, אם מופיעות בועות קטנות מסביב, זה אומר שהשמן שלכם בטמפרטורה הנכונה.
- מעבירים את הבצק לשק זילוף עם צנתר בצורת כוכב, מזלפים רצועות צ'ורוס לתוך השמן ומטגנים מ-2 הצדדים עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג.
- מגלגלים את הצ'ורוס בסוכר (אפשר להוסיף גם קצת קינמון) ומגישים עם אחד ממטבלי השחר העולה.
צילום ומתכונים: רחלי קרוט עורכת אתר foodpage
מצרכים:
1 כוס (240 מ"ל) מים
100 גרם חמאה
2 כפות סוכר
1 כוס (125 גרם) קמח
3 ביצים
כפית תמצית וניל איכותית
קורט מלח
לציפוי:
1/2 כוס סוכר
מתכוני מטבלים / מילויים לסופגניה:
השחר אגוזים
השחר דובדבני אמרנה
נוגט אגוזים פיסטוקים
השחר חלבה
נוגט אגוזים קפה
100 גרם חמאה
2 כפות סוכר
1 כוס (125 גרם) קמח
3 ביצים
כפית תמצית וניל איכותית
קורט מלח
לציפוי:
1/2 כוס סוכר
מתכוני מטבלים / מילויים לסופגניה:
השחר אגוזים
השחר דובדבני אמרנה
נוגט אגוזים פיסטוקים
השחר חלבה
נוגט אגוזים קפה