עוגת השחר במיקרו מ-3 מרכיבים
אופן ההכנה
-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
-מערבבים בקערה את הביצה, הממרח והקמח עד לקבלת תערובת אחידה.
-משמנים כוס או תבנית שקעים ויוצקים את התערובת עד לגובה 3/4.
-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 11-12 דקות בלבד (לא יותר!) עד שהעוגה נראית אפויה מבחוץ אך רכה ונוזלית מבפנים.
-מגישים ואוכלים (רצוי לאכול סמוך להכנה).
*מומלץ להגיש עם כדור גלידה או קצפת.
מאת: אפרת סיאצ'י
מצרכים:
רכיבים
1 ביצה גדולה
4 כפות (132 ג') גדושות ממרח השחר העולה
3 כפות (36 ג') קמח לבן רגיל
1 ביצה גדולה
4 כפות (132 ג') גדושות ממרח השחר העולה
3 כפות (36 ג') קמח לבן רגיל