בננה לוטי
מה צריך
בננה לוטי מהיר, טעים וללא גלוטן עם אקסטרה שקדים מקורמלים.
אופן ההכנה:
נדליק את התנור ל- 180 מעלות
נטבול דף אורז כ 10 שניות במים פושרים
נניח את הדף על משטח חלק (רצוי מעץ)
נמרח כף נדיבה של ממרח השחר
נניח מעל פרוסות בננה
נקפל את העלה 4 קיפולים
נבריש בביצה טרופה את הדפים למעלה, למטה ומכל הצדדים, זה חשוב מאוד !
נכניס לתנור לאפיה של כ 15-20 דקות
עד שהם זהובים.
בזמן שדפי האורז בתנור נכין את השקדים המקורמלים:
במחבת קטנה נשים:
חמאה
כוס שקדים פרוסים
כף גדושה של סוכר
נטגן הכל תוך כדי ערבוב עם כף עץ עד שהשקדים ישחימו.
נוציא את המאפים מהתנור ונטבול לפני האכילה כל חתיכה בשקדים .
גם אתם מטורפים על הקראנצ׳יות הזאת?
אופן ההכנה:
נדליק את התנור ל- 180 מעלות
נטבול דף אורז כ 10 שניות במים פושרים
נניח את הדף על משטח חלק (רצוי מעץ)
נמרח כף נדיבה של ממרח השחר
נניח מעל פרוסות בננה
נקפל את העלה 4 קיפולים
נבריש בביצה טרופה את הדפים למעלה, למטה ומכל הצדדים, זה חשוב מאוד !
נכניס לתנור לאפיה של כ 15-20 דקות
עד שהם זהובים.
בזמן שדפי האורז בתנור נכין את השקדים המקורמלים:
במחבת קטנה נשים:
חמאה
כוס שקדים פרוסים
כף גדושה של סוכר
נטגן הכל תוך כדי ערבוב עם כף עץ עד שהשקדים ישחימו.
נוציא את המאפים מהתנור ונטבול לפני האכילה כל חתיכה בשקדים .
גם אתם מטורפים על הקראנצ׳יות הזאת?
מתכון וצילום: ענבל פוליאק
מצרכים:
דפי אורז
בננה חתוכה
ממרח השחר העולה
שקדים פרוסים קלופים
20 ג׳ חמאה
בננה חתוכה
ממרח השחר העולה
שקדים פרוסים קלופים
20 ג׳ חמאה