ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

אוזני המן מהירות


אופן ההכנה:
1. פורסים את הבצק וחותכים אותו לשני חלקים לאורכו
2. מורחים ממרח השחר העולה לאורך יריעת הבצק הראשונה, מפזרים פקאן וקוקוס ומניחים מעל את יריעת הבצק השנייה. מחוררים מעט את השכבה העליונה בעזרת מזלג.
3. מניחים על נייר אפייה וחורצים בעזרת סכין לצורת משולשים (עד חצי מגובה הבצק)
4. אופים ב-180 מעלות למשך 25 דקות עד להזהבה
5. עוברים על החריצה של המשולשים עם סכין לאחר האפייה, מצננים ומפזרים אבקת סוכר.

מצרכים:

1 חבילה של בצק פריך מתוק
1 חבילה של ממרח השחר העולה פרווה
1/2 כוס פקאן גרוס
3 כפות קוקוס

לקישוט: אבקת סוכר