נקניק מצה השחר
אופן ההכנה:
1. מחממים בסיר שמנת, חלב, קקאו ותמצית וניל. מוסיפים ממרח השחר העולה ובוחשים בעזרת מטרפה. מסירים מהאש, מוסיפים את שברי המצות ומערבבים עד לאיחוד.
2. פורסים נייר אפייה על משטח העבודה, מעבירים את בלילת המצות ויוצרים צורת נקניק ומהדקים בעזרת נייר האפייה. מעבירים לצינון במקרר
3. מחלצים את הנקניק השוקולד והמצות לאחר הצינון מנייר האפייה ומצפים בקוקוס. פורסים את הנקניק לפרוסות עגולות ושומרים במקרר.
מצרכים:
200 גרם ממרח השחר העולה
3/4 כוס שמנת להקצפה
1 כף קקאו
1 כפית תמצית וניל
1/4 כוס חלב
10 מצות מפוררות
לציפוי : קוקוס טחון
3/4 כוס שמנת להקצפה
1 כף קקאו
1 כפית תמצית וניל
1/4 כוס חלב
10 מצות מפוררות
לציפוי : קוקוס טחון