ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

קייקפוס

כ-12 יחידות


אופן ההכנה:
מפוררים את העוגה בקערה ומוסיפים לה את ממרח השחר.
לשים את העיסה ותוך כדי מוסיפים חלב עד לעיסה אחידה.
יוצרים כדורים ממש כמו כדורי שוקולד, טובלים כל קצה מקל במעט ממרח השחר ונועצים בכדור.
חוזרים על הפעולה עם כל שאר הכדורים ומכניסים למקפיא לחצי שעה, ממיסים מעל בן מארי, או בפולסים קצרים במיקרוגל שקית פצפוצי שוקולד לבן עם 2 כפות שמן קנולה.
מערבבים היטב עד להמסה מוחלטת, חוזרים על אותה הפעולה עם השוקולד המריר בקערה נפרדת.
נועצים מקל סוכריה בכל כדור, טובלים כל כדור קפוא בשוקולד לפי הצבעים שאוהבים, מקשטים בתוספות ונועצים בקלקר את המקלות לייבוש הציפוי.

מצרכים:

רצי לארגן חתיכת קלקר קטנה לייצוב בקירור
מצרכים:
2 עוגות קנויות (איגליש קייק) בטעם שוקולד, או לחלופין עוגת שוקולד בחושה בסיסית
4 כפות גדושות ממרח השחר העולה
1 - 1/2 כוס חלב קר- תלוי במרקם
1 שקית של 200 גרם פצפוצי שוקולד צ׳יפס לבנים + 2 כפות שמן קנולה
200 גרם שוקולד מריר+ 2 כפות שמן.
סוכריות צבעוניות/ קוקוס קלוי או כל קישוט שאוהבים
12 יחידות של מקלות מנייר ( להשיג בחנויות יצירה, או כאלו שמתמחות באפייה)