ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

מיני טארט קוקוס במילוי ממרח נוגט אגוזים השחר העולה

10 יחידות בתבנית מאפינס או 20 יחידות מיני מאפינס

מיני טארט קוקוס במילוי ממרח נוגט אגוזים השחר העולה

  1. אופן ההכנה
    מחממים את התנור לחום נמוך (100 מעלות)ומשמנים את בסיס תבניות המאפינס
    בקערה קטנה מערבבים בעזרת מזלג את הקוקוס, החלבון והסוכר עד שהקוקוס הופך לח ודביק מעט. מעבירים ככף וחצי מתערובת הקוקוס לשקע המאפינס ובעזרת כפית מהדקים באופן שווה לבסיס ולדפנות. ממשיכים באותו האופן בשאר השקעים. מעבירים לתנור ואופים 30 דקות. מוציאים ומצננים בטמפרטורת החדר.

  2. מלית:
    ממלאים כל מיני טארט בכפית ממרח נוגט אגוזים השחר העולה או טארט גדול בכף גדושה. (נשמר כשלושה ימים בטמפרטורת החדר או שבוע מקרר).

מצרכים:

המרכיבים:
1 כוס קוקוס טחון (80 גרם)
1 חלבון
3 כפות סוכר

למילוי:
1 מכל ממרח נוגט אגוזים השחר העולה