עוגת רוגלך ברינג גבוה
רינג גבוה בקוטר 26 - 24 סיר ג'חנון בקוטר 26
עוגת רוגלך במילוי השחר שכולם יאהבו, פרווה וטבעונית. הכי פשוטה וטעימה
אופן ההכנה:
במיקסר עם וו לישה מניחים קמח, שמרים, סוכר , מערבבים ויוצרים גומה.
מניחים בגומה את שאר מרכיבי הבצק ולשים כ- 6 דקות לקבלת בצק מגובש וחלק.
מעבירים לקערה משומנת ומכסים בניילון, מתפיחים שעה בטמפ' החדר או 6 שעות במקרר.
מעבירים למשטח מקומח ומחלקים לשלושה חלקים.
מרדדים כל חלק למלבן דק ככול האפשר, מורחים מלית ממרח השחר ומקפלים לאורך, מרדדים עוד לדיקוק הבצק, מברישים סילאן ומפזרים קקאו וקינמון .
בעזרת גלגלת פיצה חותכים משולשים., מגלגלים לרוגלך ומניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה
חוזרים על התהליך עם שאר הבצק.
מתפיחים 30 דקות
מברישים בביצה סילאן מהול ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות .
אופים ב כ-35 דקות , בינתיים מכינים את הסירופ.
אופן ההכנה:
במיקסר עם וו לישה מניחים קמח, שמרים, סוכר , מערבבים ויוצרים גומה.
מניחים בגומה את שאר מרכיבי הבצק ולשים כ- 6 דקות לקבלת בצק מגובש וחלק.
מעבירים לקערה משומנת ומכסים בניילון, מתפיחים שעה בטמפ' החדר או 6 שעות במקרר.
מעבירים למשטח מקומח ומחלקים לשלושה חלקים.
מרדדים כל חלק למלבן דק ככול האפשר, מורחים מלית ממרח השחר ומקפלים לאורך, מרדדים עוד לדיקוק הבצק, מברישים סילאן ומפזרים קקאו וקינמון .
בעזרת גלגלת פיצה חותכים משולשים., מגלגלים לרוגלך ומניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה
חוזרים על התהליך עם שאר הבצק.
מתפיחים 30 דקות
מברישים בביצה סילאן מהול ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות .
אופים ב כ-35 דקות , בינתיים מכינים את הסירופ.
מצרכים:
מרכיבים:
500 גרם קמח לבן
1.5 כפות שמרים יבשים
שמרים יבשים (10 גרם)
2 כפות סוכר לבן
1 ביצה- לגרסה טבעונית ניתן להשמיט ולהוסיף 3 כפות שמן קנולה
150 גרם נטורינה חמאה
1 כוס חלב שקדים פושר
למלית:
ממרח השחר פרווה
להברשה אחרי הקיפול השני:
סילאן ותערובת של קינמון וקקאו ( 5 כפות קקאו + 2 כפות קינמון)
להברשה:
1 ביצה טרופה עם כפית שמן זית – לגרסה טבעונית להבריש עם סילאן מהול במים
לציפוי לאחר האפייה:
סירופ סוכר שעשוי ממים וסוכר ביחס של 1:2 וכפית מי ורדים.
500 גרם קמח לבן
1.5 כפות שמרים יבשים
שמרים יבשים (10 גרם)
2 כפות סוכר לבן
1 ביצה- לגרסה טבעונית ניתן להשמיט ולהוסיף 3 כפות שמן קנולה
150 גרם נטורינה חמאה
1 כוס חלב שקדים פושר
למלית:
ממרח השחר פרווה
להברשה אחרי הקיפול השני:
סילאן ותערובת של קינמון וקקאו ( 5 כפות קקאו + 2 כפות קינמון)
להברשה:
1 ביצה טרופה עם כפית שמן זית – לגרסה טבעונית להבריש עם סילאן מהול במים
לציפוי לאחר האפייה:
סירופ סוכר שעשוי ממים וסוכר ביחס של 1:2 וכפית מי ורדים.