ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

טירמיסו בשני צבעים


אופן ההכנה:
מקציפים את תערובת מלית הווניל ומניחים בקערה בצד
מקציפים את תערובת מלית השחר לקרם ומניחים בקערה השנייה
טובלים בישקוטי ומניחים בתבני מלבנית מרובעת
מפזרים קקאו ומניחים קרם השחר.
טובלים שוב בישקוטי במי קפה ומניחים על קרם השחר.
מניחים קרם וניל
מפזרים קקאו ומעבירים לקירור של 3 שעות לפחות.

מצרכים:

1 חבילת ביסקוויטים
לחלק הווניל:
250 מ"ל שמנת להקצפה
1 כפית וניל
200 גרם מסקרפונה
1 כף אבקת פודינג בטעם וניל
קקאו לפיזור.
לחלק השוקולד:
250 מ"ל שמנת להקצפה
100 גרם מסקרפונה
150 גרם ממרח השחר
1 כף אבקת פודינג בטעם וניל
קערה עם מים חמים וכף קפה נמס לטבילה